Webbinarie: Säkra skolvägar – Nya tillfällen

Hur kan man skapa säkrare skolvägar?

En förutsättning är att kartlägga vilka platser som upplevs trafikfarliga av de som faktiskt tar sig till och från skolan varje dag – eleverna. Även till viss del föräldrar som kanske kör eller promenerar med sina barn till skolan.
En utredning som SKL genomfört visar att föräldrar många gånger skjutsar sina barn till skolan just av anledningen att vägen inte känns säker för barnet. Samtidigt skrivs i rapporten att trafikmiljön vid skolor i regel inte är planerad för att eleverna ska lämnas och hämtas i privatbilar vilket leder till att trängsel blir stor då de flesta föräldrar kommer samtidigt.

Täby kommun har mottagit ett hedersomnämnande av SHIFT för deras långvariga och framgångsrika arbete med skolvägsprojekt.

Hur kan Entergate hjälpa till? 
I detta kostnadsfria webbinarie berättar vi mer om hur du kan samla in information via en digital karta där eleverna själva kan markera vägar och platser och berätta hur de upplevs. På så sätt kan du få fram ett underlag att arbeta vidare med för att kunna utveckla vägar och platser längs skolvägen.

Efter stor efterfrågan har vi nu lagt till flera datum: 

Vid vilket tillfälle vill du delta?

9 December 2020 14.00- 14.30

17 December 2020 10.30-11.00

13 Januari 2021 09.00-09.30

 

Anmäl dig här

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av spännande kundcase, uppdateringar och tips!

Läs mer

Entergate AB

Varmt välkomna till Entergates kundträff 2021

Kundträff esMaker 23 mars 2021 Kundträffen är ett utmärkt tillfälle för dig att ta del av nyheter och smarta tips i esMaker. Det är också en möjlighet för att utbyta idéer och tankar med oss på

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din organisation?